pålsjö-hemsida

JULLUNCH 2020
From 28 November - 19 December
(Serveras måndag-fredag 11.30-14.00 & lördag 12.00-14.30)


LITET JULBORD | 215kr
SILL i små skålar serverat på bordet
LAXTALLRIK med ost, ägg, skagenröra, gubbröra, janssons, bröd & smör
inkl julgodis & kaffe


3-RÄTTERS JULLUNCH | 395kr
SILL i små skålar serverat på bordet)
LAXTALLRIK med jansson, ost, ägg, skagenröra, gubbröra, bröd & smör
***
Ankbröst med smörslungad brysselkål, confiterad svartrot,
portvinssås & potatisstomp 
eller
Torsk med sauterad grönkål, brynt pumpa,
forellrom, vitvinssås & potatisstomp 
***
Julgodis & kaffe 


------------------------------------------------------------------
JULBORD PÅ PÅLSJÖS VIS 2020 
INSTÄLLT PGA COVID-19
Julbordet dukas fram onsdag-lördag from 26 November - 19 December från kl.17.30
Vi serverar även À la carte under julbordet


GLÖGG 
med pepparkaka & stiltonkräm

FÖRRÄTTS BUFFÉ
Löksill | Brantevikssill | Senapssill | Rom- & Pepparrotssill 
Västerbottensill | Husfrusill | Svartvinbärssill | Stekt inlagd sill 
Gravad lax | Kallrökt lax | Varmrökt lax
Skagenröra | Gubbröra | Ägg
Ostron | Rökta räkor | Räkor | Krabbklor | kräftor
Pilgrimsmusslor m. gurka- & citron
Janssons frestelse | Fänkålssallad Rödkålssallad | Dillgurka  
Bröd & smör 
Ostfat med marmelad & kex 
Tillbehör: sillpotatis, hovmästarsås, nobis, pepparrotskräm, aioli, citron saffransaioli, vinägrett, fruktfat


VARMRÄTTER
(serveras från köket)
Ankbröst
med smörslungad brysselkål, konfiterad svartrot,
portvinssås & potatisstomp
 Alt
Torsk
med brynt pumpa,  sauterad grönkål, forellrom,
vitvinssås & potatistomp


DESSERTBORD
Gateau marcel | Ris ala malta | Saffranskaka
Mandelmusslor m hjortronsylt & grädde | 3x praliner | Fudge
| Ischoklad | Knäck | Polkagris | Dragémandel | Mintkyssar  
Skumtomtar | Fransk mandel | Kaffe mm. 

 Hel meny | 695kr
                     Endast buffé | 550kr 
(inkl dessertbord)

---------------------------------------------------------------------------
(Vi förbehåller oss rätten för ändringar i menyn.) 
Vid sällskap fler än 9 personer önskar vi förbeställning av varmrätterna 
senast tre dagar innan.